Equip Docent

  • ADEJO (Acadèmia d’Escacs Josep Oms) compta amb un grup de professors i col·laboradors que garanteixen un ensenyament de qualitat i que permetrà els alumnes aconseguir els objectius esportius, pedagògics, lúdics i personals que es fixin.
  • Josep Oms al capdavant marca la línia a seguir i el grup de docents, amb recursos i amb experiència en el camp de la pedagogia la formació, potencien l’interès de l’aprenentatge en general, i dels escacs en particular.
  • Treballem amb tècniques d’aprenentatge avançades, amb suport informàtic i material didàctic de primer nivell per tal d’afavorir l’evolució i fomentar l’entusiasme, sense perdre, però, l’essència mil·lenària dels escacs i els valors que el fan tant noble i especial.

Instal·lació

  • L’Acadèmia d’Escacs Josep Oms està ubicada al carrer Taquígraf Martí, als baixos del número 16, a Lleida, tocant a Passeig de Ronda i molt propera a la plaça de la Constitució (antic Clot de les granotes). Es tracta d’una instal·lació nova a peu de carrer, amb infraestructures enfocades a practicar i gaudir dels escacs.
  • Consta d’àmplies i equipades sales vidrades, espais oberts multimèdia, espais lúdics. informatius i còmodes zones on informar-vos i venir-nos a veure sense compromís tot fent un cafè. Naturalment, el centre compta amb l’accés per a persones amb mobilitat reduïda.
  • L’acadèmia, per altra banda, ofereix l’adquisició de material didàctic (peces, taulells, rellotges, llibres, dvd, etcètera) i promocional per poder practicar des de casa.

JOSEP OMS

JOSEP OMS

Director

Gran Mestre Internacional d’Escacs i medalla Or a les Olimpíades d’Escacs

Israel Campos Olaya

Israel Campos Olaya

Cap d’Estudis

Mestre Català d’Escacs i Tècnic d’Esports Nivell 1 – Especialitat Escacs

Jordi Ferrer Font

Jordi Ferrer Font

Professor

Monitor de la FCE

Daniel Lafarga Bueno

Daniel Lafarga Bueno

Professor

Professor d’Escacs de la FADA i Llicenciat en Psicologia