Equip Docent

  • ADEJO (Acadèmia d’Escacs Josep Oms) compta amb un grup de professors i col·laboradors que garanteixen un ensenyament de qualitat i que permetrà els alumnes aconseguir els objectius esportius, pedagògics, lúdics i personals que es fixin.
  • Josep Oms al capdavant marca la línia a seguir i el grup de docents, amb recursos i amb experiència en el camp de la pedagogía i la formació, potencien l’interès de l’aprenentatge en general, i dels escacs en particular.
  • Treballem amb tècniques d’aprenentatge avançades, amb suport informàtic i material didàctic de primer nivell per tal d’afavorir l’evolució i fomentar l’entusiasme.

Instal·lació

  • L’Acadèmia d’Escacs Josep Oms està ubicada al carrer Taquígraf Martí, 16. Es tracta d’una instal·lació nova a peu de carrer, amb infraestructures enfocades a practicar i gaudir dels escacs.
  • Consta d’àmplies i equipades sales vidrades, espais oberts multimèdia, espais lúdics informatius i còmodes zones on informar-vos i venir-nos a veure sense compromís tot fent un cafè. Naturalment, el centre compta amb l’accés per a persones amb mobilitat reduïda.
  • L’acadèmia, per altra banda, ofereix l’adquisició de material didàctic (peces, taulells, rellotges, llibres, dvd, etcètera) i promocional per poder practicar des de casa.

JOSEP OMS

JOSEP OMS

Director

Gran Mestre Internacional d’Escacs i medalla Or a les Olimpíades d’Escacs

Laura Larroca Pons

Laura Larroca Pons

Administració
Jordi Ferrer Font

Jordi Ferrer Font

Professor

Monitor de la FCE

Daniel Lafarga Bueno

Daniel Lafarga Bueno

Professor

Professor d’Escacs de la FADA i Llicenciat en Psicologia