Excel·lents resultats dels alumnes de l’’Acadèmia d’Escacs Josep Oms al X Torneo Infantil Villa de Binéfar

Els jugadors d’escacs lleidatans en general i els de l’Acadèmia d’Escacs Josep Oms de Lleida en particular van tenir un paper protagonista a la desena edició del Torneo Infantil Villa de Binéfar, celebrada fa pocs dies pel sistema de partides ràpides.

La competició va reunir 120 joves d’entre 8 i 16 anys amb presència d’escaquistes de diferents clubs de Lleida i província i algunes escoles de la capital del Segrià (Joc de la Bola, Claver o Terraferma, on Oms dóna classes).

En la categoria sots 8, el campió va ser l’alumne de l’Acadèmia i representant de l’Escacs Balaguer, Àlex Pedra, amb set victòries en set partides. En aquest grup destacar la tercera posició del jugador del Club ADEJO Lleida, Matías Mora, amb 5 de 7.

En sots 10 es va imposar el jugador del Club Escacs Lleida Jaume Foix amb 6,5 de 7. Dos alumnes més de l’Acadèmia també van aconseguir bons resultats en aquesta categoria. Pedro Mendoza (CA Monzón) va ser tercer amb 5,5 de 7 i Joan Pedra (CE Balaguer) va obtenir la quarta plaça amb 5 de 7.

Els millors resultats dels representants de l’Acadèmia a la categoria sots 12 van ser la quarta posició de Steven Arrieta (CA Monzón), amb 5 de 7, i la  vuitena d’Albert Canales (ADEJO) amb 4,5 de 7

Pel que fa a la categoria sots 14, l’indiscutible dominador va ser l’alumne de l’Acadèmia i jugador del Club Escacs Lleida Ferran Solé, que va sumar sis victòries i unes soles taules.

Per acabar, a sots 16, Edgar Solé (Escacs Lleida) i que també entrena Josep Oms va emportant-se el títol de campió amb 6,5 de 7.

[av_gallery ids=’268,267,266,265,264,263,262,261,260,259,258,257,256,255′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

Comparteix aquesta notícia