josep
OMS

Durant la seva trajectòria, Oms ha obtingut nombrosos guardons tant a nivell individual com d’equip. Entre ells destaquen la Medalla d’Or en les olimpíades d’Escacs de Torí 2006

Image

Josep Oms (Vallfogona de Balaguer, 1973) s’inicia en el món dels escacs amb només 11 anys. La seva passió pel joc continua fins a obtenir el Grand Master (GM) l’any 2007, el títol més important que existeix a nivell mundial. És l’únic Gran Mestre Internacional d’Escacs que ha tingut Lleida i el seu territori en tota la història. Després de més de 25 anys d’experiencia docent, el lleidatà va decidir fer un pas endavant en la seva carrera i obrir la primera Acadèmia d’Escacs a la ciutat de Lleida i fer una clara aposta per la formació i per introduir els escacs als centres docents.

Durant la seva trajectòria, Oms ha obtingut nombrosos guardons tant a nivell individual com d’equip. Entre ells destaquen la Medalla d’Or en les olimpíades d’Escacs de Torí 2006 -és l’únic esportista de l’estat espanyol que l’ha aconseguit- i diferents títols de campió i podis en els Campionats d’Espanya i Catalunya en gairebé totes les categories.

La seva qualitat com a jugador i entrenador, el seu bagatge i experiència en el món dels escacs d’élit, i la gran il·lusió per poder transmetre els seus coneixements, són algunes de les raons que l’han empès a apostar fort per aquest projecte que ja té més de nou anys.

Josep Oms amb Gary Kasparov

Image
Image
Image
Image