Josep Oms col·labora amb el torneig Pro Miguel Gaytán de Monzón

El Gran Mestre Internacional lleidatà Josep Oms va ser un dels grans protagonistes dins el II Torneo Espacio Joven Pro Miguel Gaytán, celebrat a Monzón el passa diumenge.

Oms va participar en una de les iniciatives solidàries d’aquesta marató d’escacs, ja que va oferir una exhibició jugant unes partides simultànies davant de rivals provinents d’Aragó i també de les comarques lleidatanes. Va ser una trobada força emotiva i amb caràcter benèfic, ja que la jornada tenia com a objectiu recollir fons per a Miguel Gaytán, un nen de 13 anys pertanyent al Club Ajedrez Monzón al qual fa uns mesos se li va detectar un càncer cerebral i que ha estat operat recentment. L’aportació desinteressada de tots els que han col·laborat amb la jornada ha permès recaptar 1.550 euros, que serviran per costejar alguns tractaments que ajudaran Miguel Gaytán i la seva família a millorar la seva qualitat de vida.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cal recordar també que el Club Ajedrez Monzón és una de les entitats amb les quals col·laboren habitualment Josep Oms i la seva acadèmia (ADEJO). El Gran Mestre lleidatà va mostrar la seva satisfacció per poder contribuir en aquesta causa solidària.

Comparteix aquesta notícia