ADEJO Lleida, Escacs Pardinyes i Escacs Balàfia s’uneixen per una bona causa, i organitzen el 1er Torneig d’Escacs Lleida Solidària pel diumenge 14 de desembre

ADEJO Lleida, Club Escacs Balàfia i el Club Escacs Pardinyes s’han unit per posar un marxa un torneig solidari d’escacs que viurà la seva primera edició aquest diumenge 14 de desembre i que servirà per recaptar fons per la Marató de TV3.

Sota el nom de 1er Torneig d’Escacs Lleida Solidària, la competició se celebrarà de 10.00 a 13.00 hores a les instal·lacions del IES Ronda (C/Henri Dunant, 3 de Lleida) i es farà en format de partides ràpides a nou rondes pel sistema de joc suïs

Aquest matí, el local de l’Associació de Veïns ha acollit la presentació amb representants dels clubs, de les AAVV i del regidor d’Esports de la Paeria, Txema Alonso que ha destacat “la importància d’iniciatives com aquesta, ja que sorgeix de la unió de tres clubs de la ciutat que elaboren un projecte solidari”.

Per la seva banda, el Gran Mestre Internacional Josep Oms (ADEJO) ha convidat a tota la ciutat a “participar d’aquest torneig, ja que es fa per una bona causa i a més a més és obert a gent de tots els nivells i totes les edats”. De fet, també s’obriran taulells per aquelles persones que vulguin col·laborar o només jugar alguna partida fora de competició.

Al final, entre els participants se sortejaran diferents obsequis, entre ells una gorra signada pel pilot Marc Márquez.

La inscripció és de 3 euros –va destinada íntegrament a La Marató– i és pot fer als e-mails: info@josepoms.com i escacsbalafia@gmail.com.

Oms, que ha posat en marxa aquest any el projecte Escacs a les Escoles, ha destacat també “el bon moment que viuen els escacs a Lleida. Des de diferents entitats s’està treballant molt i crec que mai hi havia hagut tants nens i nenes jugant i aprenent aquest esport-joc-ciència a les escoles com ara”.

 

Escacs Solidaris-1

Comparteix aquesta notícia