Adrián Agustín, Adrián Pallarés i Jorge Casas, jugadors del CA Fraga entrenats per Josep Oms, classificats per al Campionat d’Aragó

  • Ho van aconseguir en classificar-se entre els millors benjamins i alevins a la fase provincial dels Jocs Escolars.

Adrián Agustín, Adrián Pallarés i Jorge Casas, jugadors del Club Ajedrez Fraga entrenats per Josep Oms, van signar una gran actuació a la fase provincial dels Jocs Escolars d’Aragó, disputada diumenge passat al Pavelló Ángel Orús de Barbastre. Tots tres van aconseguir la classificació per al Campionat d’Aragó, que es disputarà a Saragossa al mes d’abril sempre i quan la situació sanitària ho permeti.

En benjamins, Agustín i Pallarés van ocupar els dos primers llocs igualats a 6,5 punts, després de ser molt superiors a la resta. De fet, només van cedir mig punt, i va ser a la partida que els va enfrontar. Al desempat final, Agustín es va imposar a Pallarés per només un punt, amb la qual cosa van ser primer i segon amb 27,5 i 26,5 punts, respectivament.

En alevins, Jorge Casas va acabar tercer amb 5 punts, els mateixos que el segon classificat, Daniel Latorre, al que va derrotar a la darrera ronda.

La competició es va desenvolupar amb menys participants que altres anys degut a la pandèmia, i per a molts dels jugadors va suposar el retrobament amb els escacs en viu, ja que la majoria d’ells portaven més d’un any entrenant i jugant de manera virtual. El Club Ajedrez Fraga hi va aportar aquesta representació de tres jugadors, minsa pel que fa al nombre, però molt brillant pel que fa als resultats.