Adrián Agustín, Adrián Pallarés i Jorge Casas, jugadors del CA Fraga entrenats per Josep Oms, classificats per al Campionat d’Aragó

  • Ho van aconseguir en classificar-se entre els millors benjamins i alevins a la fase provincial dels Jocs Escolars.

Adrián Agustín, Adrián Pallarés i Jorge Casas, jugadors del Club Ajedrez Fraga entrenats per Josep Oms, van signar una gran actuació a la fase provincial dels Jocs Escolars d’Aragó, disputada diumenge passat al Pavelló Ángel Orús de Barbastre. Tots tres van aconseguir la classificació per al Campionat d’Aragó, que es disputarà a Saragossa al mes d’abril sempre i quan la situació sanitària ho permeti.

En benjamins, Agustín i Pallarés van ocupar els dos primers llocs igualats a 6,5 punts, després de ser molt superiors a la resta. De fet, només van cedir mig punt, i va ser a la partida que els va enfrontar. Al desempat final, Agustín es va imposar a Pallarés per només un punt, amb la qual cosa van ser primer i segon amb 27,5 i 26,5 punts, respectivament.

En alevins, Jorge Casas va acabar tercer amb 5 punts, els mateixos que el segon classificat, Daniel Latorre, al que va derrotar a la darrera ronda.

La competició es va desenvolupar amb menys participants que altres anys degut a la pandèmia, i per a molts dels jugadors va suposar el retrobament amb els escacs en viu, ja que la majoria d’ells portaven més d’un any entrenant i jugant de manera virtual. El Club Ajedrez Fraga hi va aportar aquesta representació de tres jugadors, minsa pel que fa al nombre, però molt brillant pel que fa als resultats.

Comparteix aquesta notícia