Bons resultats per a Adrián Pallarés, Adrián Agustí i Jordi Casas, jugadors del Club Ajedrez Fraga entrenats per Josep Oms, en el Campionat d’Aragó

Adrián Agustín, Adrián Pallarés i Jorge Casas, jugadors del Club Ajedrez Fraga entrenats per Josep Oms, van signar una gran actuació aquest cap de setmana al Campionat d’Aragó de sub 10 i sub 12 disputat a Saragossa.

En la categoria Sub 10 Adrián Pallarés va guanyar amb molta solvència el torneig, seguit molt de prop pel seu compatriota, Adrián Agustí. Els dos joves no van perdre cap partida de les vuit disputades. Sens dubte un gran èxit.

També molt destacable va ser l’actuació de Jorge Cases en la categoria sub 12. Jorge va aconseguir 5,5 punts que li va valer la posició 11 de la classificació general, tot i que va quedar  empatat amb el sisè classificat. Un gran resultat!

En un inici, l’equip del Club Ajedrez Fraga per al Campionat d’Aragó, estava format per Adrián Agustí, Adrián Pallarés, Jorge Casas i Lucas Tudorica, però un contratemps d’aquest últim va fer que a la fi no pogués desplaçar-se. Aquest incident va fer que l’equip comencés perdent 1-0 totes les rondes, però finalment no va ser impediment per sumar grans èxits.

Comparteix aquesta notícia