Daniel Badia, de l’Institut Maria Rúbies, i Edgar Niubó, del Club d’Escacs Mollerussa, campions del Torneig Sagrada Família

El torneig, que ha aplegat 50 jugadors i jugadores, portava dos anys sense poder celebrar-se arran la pandèmia

El Col·legi Sagrada Família de Lleida va acollir aquest dissabte el Torneig Sagrada Família, que organitzen l’Acadèmia d’Escacs Josep Oms i l’escola. En aquesta edició, que es va celebrar després de dos anys sense poder disputar-se arran de la pandèmia, va acollir una cinquantena de jugadors i jugadores.

En la categoria infantil, Daniel Badia, de l’Institut Maria Rúbies de Lleida, es va proclamar campió del torneig. En la classificació, el van seguir Roger Bordes, de l’Escola l’Espiga de Lleida, i Sergi Mercado, del Col·legi Sagrada Família. En la categoria d’adults, el campió va ser Edgar Niubó, del Club d’Escacs Mollerussa, seguit d’Enyi Jin, del Col·legi Sagrada Família, i de Salvador Colomer, del club Flanc de Dama.

El torneig era solidari, de manera que per inscriure’s, els participants havien de portar un tetrabric de llet. La jornada va finalitzar amb un esmorzar per a tots els participants, a càrrec de la Parròquia Mare de Déu del Carme.

El torneig comptava amb la col·laboració del club Flanc de Dama, de la Federació Catalana d’Escacs, de l’Ajuntament de Lleida, de la Diputació de Lleida, de l’Associació de Veïns Noguerola Estació Segre, de l’Associació Empresarial de Fruita de Catalunya i de la Parròquia Mare de Déu del Carme.

Comparteix aquesta notícia