Dos escoles de Lleida participen per primera vegada en el Torneig Mundial d’Escacs Escolar de l’Expo Dubai 2020

El Col·legi Sagrada Família i el Col·legi Sant Jaume-Les Heures han participat en el Torneig Mundial d’Escacs Escolar per Internet que organitza l’Expo Dubai 2020. Es tracta de la primera vegada que dues escoles lleidatanes participen en aquest torneig, on han competit alumnes de tot el planeta formant equips i disputant partides online.

L’Acadèmia d’Escacs Josep Oms (ADEJO) i el Mestre Internacional d’Escacs Josep Oms van ser els que van animar i tramitar que ambdues escoles competissin en aquest torneig, on han participat 295 escoles de 53 països. Aquesta participació també ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida.

La representació lleidatana estava formada per 18 alumnes, 9 de cada escola, on hi figuraven 7 titulars i 2 suplents que anaven rotant. El Col·legi Sant Jaume-Les Heures, amb alumnes d’entre 10 i 12 anys, va quedar 5è en el seu grup, i el Col·legi Sagrada Família, amb alumnes d’entre 11 i 14 anys, es va classificar 6è en el seu grup. Totes dues escoles han realitzat, doncs, un molt bon paper, representant Lleida a nivell mundial i competint contra joves amb molta experiència.

Cal recordar que ambdues escoles incorporen classes d’escacs en el seu horari lectiu des de fa anys impartides per l’Acadèmia d’Escacs Josep Oms.

Comparteix aquesta notícia