El 1er Torneig d’Escacs Lleida Solidària se celebra amb èxit

Josep Oms s’ha endut la victòria a la primera edició del Torneig d’Escacs Lleida Solidària celebrat aquest matí a les instal·lacions de l’IES amb una participació propera als 100 jugadors de totes les edats. El Gran Mestre Internacional, un dels organitzadors del trofeu solidari, no ha perdut cap de les nou partides ràpides que s’han disputat hi ha superat a la classificació general final a Ramon Monfà i Jordi Ferrer, segon i tercer respectivament, que han aconseguit 7 dels 9 punts possibles.

Recordar que ADEJO Lleida, Club Escacs Balàfia i el Club Escacs Pardinyes s’han unit per posar un marxa un torneig solidari d’escacs que ha servit per recaptar fons per la Marató de TV3 i que neix amb l’objectiu de consolidar-se i ser un punt de trobada anual en el calendari esportiu lleidatà dels nadals. Aquest matí s’han recaptat 326,50 euros.

Classificacions finals de les altres categories:

Absolut:

Josep Oms (9 de 9)

Ramon Monfà (7 de 9)

Jordi Ferrer (7 de 9)

Per trams d‘ELO

El tram de 1900 a 2000: Daniel Cossialls (Balàfia).

El tram de 1800 a 1900: Pedro Mendoza (Monzón)

El tram de 1700 a 1800: Ivan Abadia Moreno (Pardinyes)

Categories Sub

1r Sub 10 – Daniel Sastre (CE Lleida)

1r Sub 12 – Damia Virgili (Balàfia)

1r Sub 14 – Ramon Cosialls (Almenar)

1r categoria veterans – Jaime Serra (Monzón)

Entre els participants s’han sortejat diferents obsequis, entre ells una gorra signada pel pilot Marc Márquez. Al lliurament de trofeus hi ha assistit, entre d’altres, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida i representants de l’IES Ronda i els tres clubs organitzadors.

 

 

Torneig Escacs-1

 

 

Torneig Escacs-2

 

Torneig Escacs-3

Comparteix aquesta notícia