El Balàfia-ADEJO organitza amb èxit el primer triangular virtual amb el GEVA Andorra i el Foment Martinenc

  • El torneig, que ha aplegat 63 jugadors, ha servit per prosseguir amb les activitats que, des de l’Acadèmia, es duen a terme durant aquests dies

El Balàfia-ADEJO ha estat un dels tres clubs organitzador i participant en el Triangular Arena 2020, una iniciativa que ha consistit en un torneig online amb clubs d’altres demarcacions, celebrat aquest dimecres a la tarda.

Així, a més dels representants del club lleidatà, hi han pres part jugadors del GEVA Andorra, de Primera Catalana, i del Foment Martinenc de Barcelona, de Divisió d’Honor Catalana, per un total de 63 participants, una xifra força positiva i que deixa ben clar l’èxit de la iniciativa. El ritme de joc ha estat de 3 minuts més 2 segons per jugador i partida.

Cal destacar que aquest torneig era una més de les activitats que, des de l’Acadèmia d’Escacs Josep Oms, se celebraran durant aquests dies, sempre de manera virtual.

A nivell de tornejos, però, aquest no era el primer en què participaven els jugadors de l’ADEJO des que es va iniciar el confinament, ja que n’havia organitzat alguns a nivell intern o interactuant amb el Club Escacs Almenar. Aquest ha estat, doncs, el primer amb clubs de fora de Lleida.

Pel que fa a les classificacions, el guanyador ha estat  Lilpauet, amb 24 punts, seguit de Bristolhouse, amb 20, i de Tximet, amb 18. Podeu consultar les classificacions completes en aquest enllaç: https://lichess.org/tournament/2vVkrdCx

Comparteix aquesta notícia