El I Clínic d’Escacs de Lleida, amb els GM Óscar de la Riva i Josep Oms el dia 30 a l’Hotel NH

La Delegació Territorial de Lleida de la Federació Catalana d’Escacs i l’Hotel NH han organitzat, pel dissabte 30 de desembre, el I Clínic d’Escacs de Lleida. L’activitat consistirà en unes jornades de tecnificació amb dos sessions a càrrec de dos Grans Mestres de reconegut prestigi, Óscar de la Riva i el lleidatà Josep Oms.

Les jornades és realitzaran a la ciutat de Lleida al Hotel NH Pirineus de Lleida distribuïdes en una primera entrega al matí, de 10.00 a 14.00 hores, a càrrec d’Óscar de la Riva, i una segona a la tarda, de 16.00 a 20.00 hores, amb Josep Oms.

La mecànica de les sessions consistirà en una part teòrica en la qual els ponents exposaran el temari preparat per a la classe i després es realitzarà un campionat temàtic sobre el temari exposat.

Josep Oms ha estat campió de l’Open de Sevilla, d’Andorra, de l’Open de la Pobla de Lillet i medalla d’or en el segon taulell a l’Olimpíada de Torí, i com a entrenador és el fundador de l’Acadèmia d’Escacs Josep Oms (ADEJO), creador de la lliga escolar ADEJOcreador del mètode escacs per la memòria en la Gent Gran i entrenador en diversos campionats d’Espanya i Catalunya. Oms parlarà sobre ‘La Defensa Índia de Rei, plantejament, estructura i finals derivats de la mateixa’.

L’andorrà Óscar de la Riva és un Gran Mestre amb una gran experiència a nivell competitiu (ha estat campió de Catalunya, d’Espanya i d’Andorra, i primer taulell de la selecció andorrana) i també com a entrenador, ja que és preparador del GEVA-CEA, col·laborador de la revista Peón de Rey, autor del mètode De la Riva i entrenador en diversos campionats d’Espanya i Catalunya. La seva ponència tractarà sobre ‘Siciliana, Variant del Drac accelerat, plantejament, estructura i finals derivats de la mateixa.

El cost dels clínics per als participants serà de 30 euros si participen en una sessió i de 40 si ho fan en les dos. Les inscripcions es poden realitzar pel correu electrònic territorialescacslleida@gmail.com o a través dels telèfons 619 82 99 72 (Santi Herreros) i 618 16 52 62 (Jordi Ferrer).

Comparteix aquesta notícia