El Parc del Saladar B, campió de la Lliga Escolar ADEJO 2023, que tanca la seva IX edició amb prop de 300 jugadors

Va confirmar el seu domini a la jornada de cloenda del campionat, celebrada al Col·legi Sagrada Família de Lleida

La IX Lliga Escolar d’Escacs ADEJO va arribar divendres passat al seu punt final amb una lluïda jornada de cloenda que va tenir com a escenari el Col·legi Sagrada Família de Lleida i que va coronar com a campió el Parc del Saladar B, l’equip que ha estat el gran dominador al llarg de tota la competició.

De fet, el Parc del Saladar B s’ha mantingut al capdavant de la classificació durant gairebé tot el campionat, una posició que va conservar a la darrera jornada, de manera que es va endur el títol amb 80,5 punts. Van completar els llocs d’honor l’ADEJO A, segon classificat amb 73,5 punts, i el Sagrada Família A, tercer amb 64,5.

En acabar la competició, tots els participants van rebre diferents obsequis durant l’acte de lliurament de trofeus, en què l’equip guanyador va ser distingit amb un trofeu. A més, tots els participants van rebre un detall en record per la seva participació en aquesta iniciativa. En total, hi ha participat prop de 300 jugadors i jugadores durant les cinc jornades.

El màxim responsable de l’ADEJO i d’aquesta Lliga, Josep Oms, juntament amb el seu equip, van valorar molt positivament el fet que, en la seva novena edició, la Lliga Escolar segueix mantenint un xifra força elevada de participants i que tot plegat s’ha desenvolupat sota un molt bon ambient, motiu pel qual la seva continuïtat està garantida.

Cal recordar que la IX Lliga Escolar d’escacs ADEJO ha constat de cinc jornades que han tingut com a escenari diferents centres de Lleida: l’Escola Ciutat Jardí, l’Escola Països Catalans, l’Institut Torre Queralt, l’Escola Joc de la Bola i el Col·legi Sagrada Família, que va ser l’escenari de la jornada de cloenda. Les jornades s’han disputat sempre els divendres a la tarda, de 18.00 a 20.00 hores, per tal de no interferir en el desenvolupament de les competicions escolars d’altres esports, que se celebren els dissabtes al matí.

La classificació final ha quedat d’aquesta manera:

                     CLASSIFICACIÓ
Parc del Saladar B60,5
ADEJO A73,5
INS Torre Queralt A68,5
ADEJO B66
Sagrada Família A64,5
Sagrada Família B49
Parc del Saladar A40
Països Catalans A39
Sant Jaume Les Heures37,5
Espiga18
Ciutat Jardí17,5
Sagrada Família D12
Sagrada Família E12
INS Torre Queralt B11,5
ADEJO C11,5
Parc de l’Aigua11
Països Catalans B11
Arabell10,5
Maristes10,5
Joc de la Bola A9
Gili Gaya6,
Sagrada Família C13,5
St Isidre5
La Mitjana5
Claver4,5
Joc de la Bola B3
Sagrada Família F2,5
Mater2

Comparteix aquesta notícia