Els equips del Sagrada Família dominen en l’inici de la 6a Lliga Escolar ADEJO

La sisena edició de la Lliga Escolar d’Escacs ADEJO es va posar en marxa el divendres passat amb una jornada que va tenir com a escenari l’Escola Països Catalans de la ciutat de Lleida.

Aquesta jornada inaugural va ser el inici d’un seguit de trobades que cada quinze dies s’aniran produint en diferents escoles de Lleida i comarques.

En aquesta primera jornada, la participació va ser força nombrosa, ja que en total hi van prendre part 24 equips de 4 jugadors de tot el territori, amb un global d’una norantena de jugadors i jugadores.

Un cop disputades les partides, es va establir la primera classificació de la Lliga Escolar ADEJO 2020, que a hores d’ara està encapçalada per La Mitjana A i Sagrada Família D, que comparteixen el lideratge amb 13 punts, seguits de ben a prop per dos equips més del Sagrada Família, el C i l’A, amb 11,5 punts, i pel Parc del Saladar i el Sagrada Família B, amb 11 punts, amb la qual cosa els equips del Sagrada Família van ser els dominadors, ocupant 4 dels 6 primers llocs de la taula.

La propera jornada es disputarà el 14 de febrer al Col·legi Lestonnac, mentre que la tercera està prevista pel 6 de març a l’Escola Parc del Saladar d’Alcarràs. Les dos darreres jornades encara no tenen confirmada la seu però sí la data, ja que se celebraran els dies 27 de març i 24 d’abril, dia en què sa més tindrà lloc la tradicional festa de cloenda.

L’ADEJO (Acadèmia d’Escacs Josep Oms) es la impulsora d’aquest campionat que compta amb el suport de la Paeria, de la Diputació de Lleida i de la Federació Catalana d’Escacs. En les cinc edicions disputades fins ara, la Lliga ADEJO ha aconseguit unes xifres de participació creixents, fins al punt que s’ha fet un forat en el panorama esportiu lleidatà i s’ha consolidat plenament, sempre amb l’objectiu de promoure la pràctica dels escacs i els seus beneficis entre els escolars de tot el territori.

Comparteix aquesta notícia