Èxit de l’Acadèmia d’Escacs Josep Oms al Campionat de Catalunya per Edats

El passat dijous dia 1 d’abril va finalitzar a Salou el Campionat de Catalunya per Edats de la Federació Catalana d’Escacs, on molts jugadors que formen part de l’ADEJO van participar obtenint resultats molts positius.

En la categoria sub 8, el jugador de l’Ateneu de Guissona, Jordi Llobet, va debutar firmant 4,5 punts i quedant en l’11a posició i realitzant un molt bon paper. Cal destacar que aquest jove jugador fa poc que a debutat en campionats oficials.

En la categoria sub 10, el jugador del Club d’Escacs Mollerussa, Jofre Dea, es va proclamar sots campió de Catalunya firmant 7 punts possibles, fet que demostra la seva bona progressió.

En la categoria sub 12, el jugador del Club d’Escacs Tortosa, Felix Antonio Illinca, va quedar en tercera posició mentre que, Xavier Monpel, jugador també del Tortosa, va quedar en la desena posició.

En la sub 14, victòria del jugador del Geva-Cea d’Andorra, Serni Ribera, que va repetir títol després d’aconseguir-ho al setembre de l’any 2020.

En sub 16, el jugador del club d’Escacs Balàfia-Adejo, Ernest Tarrus, va aconseguir 4 punts i va quedar en la 44a posició, realitzant un molt bon paper.

En sub 18, el jugador del Geva Cea d’Andorra, Josep Mª Ribera, va quedar en la 10a posició mentre que el jugador del Balàfia-ADEJO, Samuel Llinares, va quedar en la 52a, millorant el rànquing inicial.

Des de l’equip de l’Acadèmia es mostren molt satisfets pels resultats felicitant tant als jugadors, com a les seves famílies i als clubs per la tornada a la competició. Des de l’ADEJO seguirem ajudant als nostres alumnes a seguir millorant i gaudint dels escacs.

Comparteix aquesta notícia