Èxit del I Torneig Els Planells d’Artesa de Segre-ADEJO, que aplega 40 jugadors

L’escola Els Planells d’Artesa de Segre va acollir el passat cap de setmana el I Torneig d’Escacs Els Planells, organitzat per l’AMPA d’aquest centre i pel Club d’Escacs ADEJO (Acadèmia d’Escacs Josep Oms).

La competició va comptar amb una participació propera als 40 jugadors provinents de diferents poblacions a més d’Artesa de Segre, com ara Balaguer, Ponts, Tàrrega, Alcoletge i Lleida. Es va disputar sota el sistema suís, amb 7 rondes a 7 minuts per jugador.

El guanyador va ser Joan Pedra (CE Balaguer), amb 6,5 punts dels 7 possibles, mentre que la primera sub-12 i subcampiona va ser Vinyet Palau (CE Alcoletge). La tercera posició absoluta i segona sub-12 va ser Laia Tarragona (CE Ponts).

En sub-10, el primer lloc va ser per a Àlex Pedra (CE Balaguer), amb Rossend Prats (CE Tàrrega) en el segon lloc, mentre que en la categoria sub-8 el guanyador va ser Ot Sòria (CE Balaguer), seguit en la segona posició per Lluís Porta (CE Ponts).

En els premis locals, la guanyadora de la categoria sub-12 va ser Núria Regué, el campió sub-10 Pau Regué i en sub-8 es va imposar Guillem Lluch, tots tres d’Els Planells.

Foto Planells-ADEJO

 

artesa 3

Comparteix aquesta notícia