Josep Oms entrena l’equip espanyol d’escacs per al Mundial de Joves

Oms-Linares-4 copia

Coincidint amb el Campionat d’Espanya per equips, del 17 al 21 d’agost s’ha celebrat a Linares (Jaén) una concentració de jugadors sub 18, sub 16, sub 14, sub 12 i sub 10 sota la supervisió de dos entrenadors oficials, un dels quals ha estat el Gran Mestre Josep Oms.

En total eren 14 persones entre nois i noies, tots ells situats entre els millors jugadors de l’Estat de la seva edat, alguns d’ells campions espanyols de les seves respectives categories en els Campionats que es van celebrar a Salobreña el passat mes de juliol. En pocs anys, la majoria d’ells seran Grans Mestres, ja que són del millor en els escacs espanyol.

Al costat d’Oms, com a entrenador oficial també figurava el Gran Mestre Jesús de la Vila. Tots dos porten els tres últims anys col·laborant amb la Federació Espanyola d’Escacs realitza en diferents èpoques de cada any. Aquesta era una concentració prèvia i preparatòria per al Campionat Mundial de joves que se celebrarà a Grècia el proper mes d’octubre. Per aquesta cita, tant Jesús de la Vila com Josep Oms han estat convocats com a entrenadors oficials de la delegació espanyola. Diferents alumnes que ha tingut Oms opten clarament a medalla en el pròxim Mundial.

 

 

Oms-Linares-1 copia

Comparteix aquesta notícia