Josep Oms fa una xerrada i unes partides simultànies a la Setmana Cultural del Centre Candi Villafañe – ASPID

El Gran Mestre Internacional d’Escacs Josep Oms va ser un dels convidats als actes emmarcats dins de la Setmana Cultural que van organitzar la passada setmana els usuaris del Centre d’Atenció Diürna “Candi Villafañe” d’ASPID.

El lleidatà va oferir una xerrada d’iniciació als escacs explicant de forma divertida –amb un vídeo– i amena una mica d’història d’aquest esport mil·lenari. També les peces i el taulell que el configuren i alguns dels moviments i jugades més bàsics.

Posteriorment va jugar vàries partides simultànies d’escacs i dames amb alguns del usuaris que van gaudir de l’experiència de poder jugar amb l’únic Gran Mestre internacional lleidatà

Josep Oms ha posat en marxa recentment la primera Acadèmia d’Escacs a la ciutat de Lleida i, també, el Club d’Escacs ADEJO (www.josepoms.com).

 

[av_gallery ids=’345,344,343,342,341,340′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

 

Comparteix aquesta notícia