Josep Oms i Guerau Masagué (CE Lleida), a l’Europeu d’Escacs

Els escacs lleidatans compten amb una destacada representació al Campionat d’Europa d’Edats, on hi participa Guerau Masagué, jugador del Club Escacs Lleida entrenat per Josep Oms, l’únic Gran Mestre Internacional lleidatà, que forma part del cos tècnic de la selecció.

La competició es desenvolupa des del 20 d’agost fins al 29 d’agost a Riga (Letònia) i abasta de la categoria sub 8 a la sub 18.

Masagué, que és l’actual campió de Catalunya sub 16, es troba classificat al lloc número 35, una posició força meritòria gràcies als 3 punts que ha sumat en les 5 partides disputades fins aquest dissabte on hi ha jornada de descans. Tal com ja va passar en l’Europeu passat, Guerau Masagué treballa sota les directrius de Josep Oms.

A diferència d’altres anys, enguany la representació catalana és força nombrosa, havent-hi jugadors i jugadores de diferents clubs catalans. Pel que fa a Oms, ja és un habitual com a entrenador de la Federació Espanyola en aquests campionats i any rere any entrena als millors jugadors de l’estat espanyol.

Així, i al marge de Masagué, Josep Oms dirigeix tres jugadors més en aquest campionat: el jugador de Club d’Escacs Colón de Barcelona Xavier Marzo; el jugador de Mallorca Pablo Luis Aguado; i l’aragonès Pedro Ginés, actual campió d’Espanya sub 14 i una de les promeses més importants dels escacs de l’estat espanyol.

Comparteix aquesta notícia