Josep Oms juga una original partida d’Escacs Gegant i en viu al Mercat Barroc d’Aitona

Josep Oms ha estat un dels protagonistes de la XII edició del Mercat Barroc de la Baronia d’Aitona que ha tingut lloc aquest cap de setmana amb motiu de la Festa Major de la localitat del Baix Segrià.

Diumenge per la tarda es va celebrar una original partida d’Escacs Gegant i en viu al carrer. El Gran Mestre Internacional lleidatà va dirigir l’equip de les peces blanques, integrat per nois i noies d’Aitona vestits per l’ocasió, mentre que Teresa Helena Balcells, de l’àrea de docència de l’Acadèmia d’Escacs Josep Oms, va ser l’encarregada de moure les peces negres.

El duel, que va acabar amb victòria de les blanques, va ser presenciada per un nombrós públic al capdavant del qual hi havia l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, i la tinent d’alcalde Maria Antònia Royes.

[av_gallery ids=’280,279,278,277,276,275,274,273,272,271,270,269′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

Comparteix aquesta notícia