La 6a edició de la Lliga Escolar ADEJO corona de forma virtual el Sagrada Família B

  • La darrera jornada es va celebrar online amb una participació d’una cinquantena de jugadors i jugadores de 14 equips

La sisena edició de la Lliga Escola d’Escacs ADEJO va arribar divendres passat al seu final amb una jornada diferent degut a les actuals circumstàncies provocades pel coronavirus.

Així, aquesta jornada final es va celebrar en un encontre en línia a la plataforma web Lichess, que va deparar que es proclamés campió un dels equips que ha estat al capdavant de la classificació durant gairebé tota la competició, el Sagrada Família B.

De fet, al llarg de totes les jornades els tres primers llocs van comptar amb el domini dels equips D, C i B de l’escola Sagrada Família, a més de La Mitjana. En la darrera jornada, però, el Sagrada Família B va ser capaç de superar els seus rivals fins a endur-se el títol amb 63,5 punts. Les posicions d’honor les van completar el Sagrada Família A, segon classificat amb 58,5 punts, i el Sagrada Família C, tercer amb 52 punts. Els van seguir el Balàfia Adejo A, el Sant Jaume les Heures A i el Parc del Saladar.

La participació en la darrera jornada va ser de 50 nens i nenes que representaven una desena d’escoles, amb un total de 14 equips participants. Els tres primers equips rebran una medalla per a cada jugador/a quan acabi la situació actual, mentre que els tres primers sub 12 i 14 rebran dos classes amb el Josep Oms, mentre que els tres primers sub 10 seran obsequiats amb el llibre ‘Estrategia de ajedrez para niños’, de Murray Chandler, i els tres primers sub 8 rebran el llibre ‘Como ganar a tu papá’, del mateix autor.

Un cop ha acabat aquesta nova edició de la Lliga Escolar, el màxim responsable de l’ADEJO i d’aquesta competició, Josep Oms, juntament amb el seu equip, feien una valoració molt positiva malgrat els condicionants finals derivats del confinament. Oms remarcava que la competició ha seguit mantenint una xifra rècord de participants i que tot plegat s’ha desenvolupat amb un molt bon ambient, motiu pel qual la continuïtat de la Lliga Escolar ADEJO està garantida.

Comparteix aquesta notícia