La 7a Lliga Escolar ADEJO es reinventa amb la pandèmia i serà virtual

  • Constarà de cinc jornades que es disputaran del 30 de gener al 8 de maig a través de la plataforma lichess.org

L’ADEJO (Acadèmia d’Escacs Josep Oms) impulsa un any més la celebració de la Lliga ADEJO-Campionat d’Escacs Escolars per Equips de Lleida, que enguany arriba a la seva setena edició. Malgrat les circumstàncies, des de l’ADEJO s’ha apostat per continuar tirant endavant el torneig, però fent-lo en format virtual a través de la plataforma Lichess.

La competició es desenvoluparà en cinc jornades, sempre en dissabte d’11.00 a 12.30 hores. Així, la jornada inaugural tindrà lloc el 30 de gener; la segona, el 20 de febrer; la tercera, el 13 de març; la quarta, el 10 d’abril; i la cinquena i última, el 8 de maig. Les inscripcions ja estan obertes, i per participar, s’ha d’enviar un correu electrònic a info@josepoms.com indicant nom, cognoms, data de naixement i usuari lichess.

El campionat compta amb el suport de la Paeria, de la Diputació de Lleida i de la Federació Catalana d’Escacs. En les sis edicions disputades fins ara, la Lliga ADEJO ha aconseguit unes xifres de participació creixents, fins al punt que s’ha fet un forat en el panorama esportiu lleidatà i s’ha consolidat plenament, sempre amb l’objectiu de promoure la pràctica dels escacs i els seus beneficis entre els escolars de tot el territori.

 

Comparteix aquesta notícia