Primera jornada de la Lliga Escolar ADEJO 2022 amb 70 participants

La Lliga Escolar ADEJO 2022 celebra la seva primera jornada a l’Escola Espiga amb 70 participants

  • Enguany la competició recupera la presencialitat, tot i que amb un format reduït, i es tancarà el 13 de maig al Col·legi Sagrada Família.
  • El Sagrada Família B va ser el guanyador d’aquesta cita inaugural pel davant del Sant Jaume Les Heures i del Parc del Saladar.

La Lliga Escolar ADEJO 2022 va celebrar el divendres passat la seva primera jornada, en què 70 nens i nenes van aplegar-se a l’Escola Espiga, escenari d’aquesta jornada inaugural.

La gran novetat d’aquesta edició del 2022 és la recuperació del format presencial de la Lliga, que a més tindrà un calendari reduït a dos jornades, la que es va fer a l’Escola Espiga i la que se celebrarà el 13 de maig al Col·legi Sagrada Família de Lleida, en el seu horari habitual dels divendres (de 18.00 a 20.00 hores) per tal de no interferir en el desenvolupament de les competicions escolars d’altres esports, que tenen lloc majoritàriament els dissabtes al matí.

Pel que fa a les classificacions, el Sagrada Família B va ser el guanyador d’aquesta primera jornada en sumar 14,5 punts, amb els quals es va situar pel davant del Sant Jaume Les Heures, segon amb 11 punts, i del Parc del Saladar, tercer amb 10.

Cal destacar que l’any passat la Lliga ADEJO no es va poder celebrar arran de la pandèmia, mentre que fa dos anys es va desenvolupar en format virtual. Ara es reprèn amb el mateix esperit de sempre, amb la voluntat d’aplegar els nens i nenes de tots els centres escolars de Lleida on imparteix classes l’Acadèmia d’Escacs Josep Oms, organitzadora del torneig. 

Comparteix aquesta notícia