La Lliga Escolar ADEJO estrena amb força el nou format online

  • En la primera jornada, celebrada dissabte, va aplegar 88 participants pertanyents a 7 equips.

La Lliga Escolar ADEJO va encetar el passat dissabte la seva edició del 2021. Ho va fer sota el nou format online degut a la pandèmia de la Covid-19 i amb força èxit de participació, atès que van ser 88 jugadors/es els que van seguir aquesta jornada inaugural de la competició.

Els participants pertanyien als diferents centres on l’ADEJO (Acadèmia d’Escacs Josep Oms) imparteix classes en horari extraescolar i lectiu. Els equips amb més representació van ser el de la mateixa acadèmia, amb 24 jugadors, seguit de les escoles Sant Jaume Les Heures i Sagrada Família, amb 22 jugadors cadascun.

Pel que fa a la classificació, està encapçalada per l’ADEJO amb 138 punts, seguit de l’equip de la Sagrada Família, amb 100, i del Sant Jaume Les Heures, amb 72. Completen la taula, per aquest ordre el Ciutat Jardí (68 punts), l’Escola Parc del Saladar (62), el Col·legi Claver-Raimat (20) i La Mitjana (18).

L’organització del campionat va expressar la seva satisfacció per aquesta estrena tan exitosa, així com la seva confiança i il·lusió de cara a que es pugui créixer encara més en les següents jornades.

Comparteix aquesta notícia