La Lliga Escolar d’Escacs ADEJO per equips es farà en sis jornades des de gener fins abril

L’ADEJO (Acadèmia d’Escacs Josep Oms i Club d’Escacs) ja té perfilats tos els detalls de la segona edició de la Lliga ADEJO – Campionat d’Escacs Escolar per equips, que es desenvoluparà en sis jornades des del 22 de gener fins al 29 d’abril.

Aquesta competició es va posar en marxa l’any passat con una iniciativa pionera a les comarques lleidatanes, i l’èxit assolit ha animat els organitzadors a repetir una experiència que és fruit de la tasca de col·laboració que el Gran Mestre Internacional Josep Oms i el seu equip estan fent en més d’una vintena de centres escolars de la província, que són els que nodreixen de jugadors el torneig.

El campionat es disputarà sempre els divendres a la tarda (entre les 18.00 i les 20.00 hores), un dia que els organitzadors consideren ideal perquè no interfereix en el desenvolupament de les competicions escolars d’altres esports, que se celebren majoritàriament els dissabtes al matí, de manera que els nens i nenes poden compaginar sense problemes més d’una activitat.
El torneig es desenvoluparà sota el sistema suís per equips mixtes de quatre jugadors i un reserva, les edats dels quals estaran compreses entre els 6 i els 14 anys.

lliga adejo-2016

Comparteix aquesta notícia