La primera edició de la Lleida Chess Cup Escolar aplega 21 equips i més de 80 jugadors a la plaça Ricard Vinyes

El Claver, a la categoria de Primària, i el Sagrada Família A, a la de Secundària, es van proclamar campions

Un total de 21 equips de 4 components, amb una xifra conjunta superior als 80 jugadors/es de tot el territori lleidatà, van participar el passat dissabte a la primera edició de la Lleida Chess Cup Escolar per Equips, organitzada per l’ADEJO i Flanc de Dama.

La participació, doncs, va ser molt elevada en una diada que va tenir com escenari la plaça Ricard Vinyes, on tots els equips van poder gaudir dels escacs. Pel que fa als resultats, a la categoria de Primària es va proclamar campió el Claver, amb 22 punts, seguit amb 21,5 punts de l’equip combinat per alumnes del Sant Jaume les Heures i el Vedruna de l’Espluga. Pel darrere d’ells es van classificar, per aquest ordre, el Parc de l’Aigua/Ciutat Jardí, el Parc del Saladar, La Mitjana/Maristes/Espiga/La Rosella, Països Catalans, FEDAC Lleida, Jaume Miret, Sagrada Família i Arabell.

A la categoria de Secundària, el campió va ser el Sagrada Família A amb 28 punts, pel davant del Maria Rúbies B, segon amb 20,5. A continuació es van classificar el Gili Gaya B, Joan Solà/INS Alpicat/Mater, Maria Rúbies A, Seròs A, Sagrada Família B, Sagrada Família B, Torre Queralt, Seròs B i Gili Gaya A.

Comparteix aquesta notícia