La segona jornada de la Lliga Escolar ADEJO segueix creixent i fa més líder l’equip de l’acadèmia

Dissabte passat es va disputar la segona ronda de la Lliga Escolar ADEJO (Acadèmia d’Escacs Josep Oms) en format online, una ronda que va deixar com a notes destacades l’increment de la participació i el reforç de la seva condició de líder per part de l’equip de l’acadèmia.

Començant pel tema de la participació, l’organització ha valorat molt positivament les xifres que s’estan aconseguit, atès que no només es van mantenir les de la primera jornada, sinó que es van poder ampliar, arribant-se a 90 jugadors i jugadores en edat escolar fins a 2n d’ESO de diferents escoles i instituts de Lleida.

Pel que fa a l’apartat esportiu, l’equip de l’acadèmia manté el seu liderat amb 248 punts i amplia la seva distancia respecte als seus màxims perseguidors, que són l’Escola Sagrada Família i el Col·legi Sant Jaume Les Heures, que ocupen la segona i la tercera posicions respectivament.

La tercera ronda es farà esperar fins al dissabte 13 de març, en què els responsables de l’ADEJO esperen mantenir les bones dades de participació.

Aquí podeu consultar la classificació íntegra un cop celebrada la segona jornada.

 

Comparteix aquesta notícia