L’ADEJO organitza 3 Campus de Nadal adaptats a les circumstàncies actuals

L’Acadèmia d’Escacs Josep Oms oferirà, com ho ha fet durant els últims anys, un campus de Nadal perquè tant grans com petits puguin gaudir dels escacs i continuïn aprenent de forma dinàmica i divertida. Però, davant les circumstàncies, l’ADEJO ha organitzat per aquestes festes 3 Campus de Nadal diferents. Dos d’ells seran online i el que va dirigit a nens i nenes de 6 a 8 anys serà presencial.

L’ADEJO ha preparat per als dies 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i per als dies 4 i 5 de gener el primer Campus Virtual de Nadal d’Escacs Avançats, que anirà a càrrec dels Grans Mestres Internacionals d’Escacs Josep Oms i Oscar de la Riva. El Campus consta de dos torns -formats pels dies mencionats- i estarà format per grups reduïts.

Per als amants dels escacs de nivell intermig, l’ADEJO ha preparat el primer Campus Virtual de Nadal d’Escacs perquè continuïn millorant en els escacs, planificar noves estratègies i organitzar tornejos. Aquest campus també es desenvoluparà en dos torns: el primer comprendrà els dies 23, 24, 28 i 29 de desembre i el segon torn, els dies 30 i 31 de desembre i els dies 4 i 5 de gener.

I per als més petits, l’ADEJO ha preparat el 5è Campus d’Escacs de Nadal, que serà presencial i va dirigit a nenes i nens de 6 a 8 anys. Per tal de complir les normes d’aforament i assegurar la convivència i la salut tant dels alumnes com del professorat, els grups seran de 6 alumnes com a màxim i en tot moment s’aplicarà el protocol Covid. També hi haurà dos torns a elegir: el primer tindrà lloc els dies 22, 23, 24 i 28 de desembre, i el segon, els dies 29 i 30 de desembre i els dies 4 i 5 de gener. El Campus serà de 09.00 a 13.00 hores, però hi haurà horari d’acollida a partir de les 08.00 h i fins a les 14.00 hores.

Per inscriure’s a qualsevol dels campus o demanar més informació, podeu fer-ho enviant un correu electrònic a info@josepoms.com o trucant al telèfon 973 98 19 55.

 

 

 

Comparteix aquesta notícia