L’Acadèmia virtual ADEJO amplia els seus serveis online amb classes i activitats per a tots els nivells

L’Acadèmia d’Escacs Josep Oms (ADEJO) continua adaptant-se a la situació actual oferint el servei d’acadèmia virtual amb classes d’escacs i activitats online per a totes les edats. Des de l’ADEJO es vol seguir impulsant les oportunitats que genera fer classes online com el fet de poder fer classes a gent de tot el territori, sense la necessitat de fer-ho presencialment. Així, l’ADEJO ofereix un conjunt de serveis online adaptat a totes les edats i tots els nivells, com classes d’1h o 2h a la setmana, a partir de 30 euros al mes.

Les persones interessades a fer classes a l’ADEJO rebran una atenció personalitzada, treballaran en grups reduïts i es podran preparar per competir en tornejos. A més, entre els serveis online que s’ofereixen també hi ha la possibilitat de fer classes individuals amb el Gran Mestre Internacional i director de l’ADEJO, Josep Oms.

Per als més petits, concretament per als nens i nenes d’entre 6 i 8 anys s’ha ideat un programa especial d’iniciació on, a través de jocs i activitats, els més petits aprenen la tècnica i s’inicien en l’aprenentatge dels escacs, tot en un entorn creatiu.

Les persones interessades a formar part de l’acadèmia virtual ADEJO, poden fer-ho enviant un e-mail a info@josepoms.com.

Comparteix aquesta notícia