L’ADEJO A contínua líder de la Lliga Escolar, després de la segona jornada, celebrada a l’Escola Espiga

  • La competició, que enguany celebra el desè aniversari, va reunir 13 equips de tot el territori lleidatà, amb una cinquantena de jugadors i jugadores

La Lliga Escolar d’Escacs ADEJO va celebrar el passat divendres 8 de març la segona jornada a l’Escola Espiga, on es van aplegar un total de 13 equips formats per 4 jugadors i jugadores, que van sumar una cinquantena de participants.

L’ADEJO A continua líder de la classificació amb 30,5 punts, seguit de molt a prop del Parc del Saladar B amb 28,5 punts. L’equip Sant Isidre de Montoliu de Lleida figura en la tercera posició amb 19,5 punts.

Per darrere d’ells es troben el Parc del Saladar A amb 19 punts, l’Espiga B amb 18 punts, La Mitjana amb 17,5, l’Espiga C amb 11,5, l’Espiga A amb 10,5, Ciutat Jardí amb 10,5, Països Catalans A amb 9,5, Torre Queralt amb 9, l’ADEJO B amb 9, el Claver amb 7, l’Espiga D amb 5,5, l’Institut Torre Queralt amb 5, el Maristes Montserrat amb 2,5 i el Parc de l’Aigua amb 0,5 punts.

La tercera jornada de Lliga Escolar està prevista per al divendres 12 d’abril a l’Escola La Mitjana de Lleida. La quarta se celebrarà el 3 de maig en un centre que encara s’ha de determinar, mentre que la cinquena i última serà el 31 de maig al Col·legi Maristes Montserrat. 

Comparteix aquesta notícia