L’ADEJO obre inscripcions per al campus Escacs a l’Estiu

L’ADEJO (Acadèmia d’Escacs Josep Oms) torna a obrir les portes de l’acadèmia per posar a disposició de la ciutadania el campus Escacs a l’Estiu.

Sota el lema ‘Torna a jugar!’, l’ADEJO ofereix un seguit d’activitats adreçades a nens i nenes de 6 a 12 anys, com la millora en els escacs, taller de manualitats, jocs d’estratègia i jocs culturals, entre d’altres. L’ADEJO assegura que es mantindran totes les mesures de seguretat i higiene necessàries i que es vetllarà per la correcta utilització de l’espai, per així garantir la salut tant dels infants com del professorat.

Després de la situació viscuda, amb les instal·lacions de l’acadèmia tancades, l’ADEJO torna amb més ganes que mai i oferint un campus amb més torns, que copen tot l’estiu. Concretament, Escacs a l’Estiu comptarà amb 11 torns, que aniran des del 29 de juny al 10 de setembre. Cada torn té una durada de cinc dies, amb opció de triar horari de matí (de 9.00 a 13.00 hores) o de tarda (de 16.00 a 19.00 hores). Escacs a l’Estiu disposarà també de servei d’acollida durant el matí, de 8.00 a 9.00 hores i de 13.00 a 14.00 hores.

Aquest estiu també hi haurà diferents opcions de preus: 65 euros per torn en horari de matí i 55 euros per torn en horari de tarda, amb descomptes del 10% per als clients de l’acadèmia, si s’inscriuen en més d’un torn o en cas de tenir més germans inscrits. L’últim torn, que es farà del 7 al 10 de setembre, també ofereix descomptes en ser un torn més curt.

Les persones interessades en inscriure’s o en contactar amb l’ADEJO poden fer-ho enviant un correu electrònic a info@josepoms.com o trucant al telèfon 973 98 19 55.

Comparteix aquesta notícia