L’ADEJO obrirà el curs el 14 de setembre

  • A partir de l’1 de setembre ja es pot formalitzar la matrícula per al curs 2020-2021

L’Acadèmia d’Escacs Josep Oms (ADEJO) tornarà a impartir classes presencials d’escacs a partir del 14 de setembre. Després d’aquest estiu atípic i d’haver acollit el campus Escacs a l’Estiu, l’ADEJO torna a obrir les portes per començar el curs 2020-2021.

El període de matriculació començarà l’1 de setembre, així que totes les persones que estiguin interessades poden enviar un correu electrònic a info@josepoms.com per reservar la seva plaça. L’ADEJO mantindrà totes les mesures de seguretat i higiene necessàries i vetllarà per la correcta utilització de l’espai, per així garantir la salut tant de l’alumnat com del professorat. Així, es recorda que l’acadèmia ja compta amb elements de protecció, com mampares, espais higienitzats, mascaretes i distàncies entre taules, a més de limitació de l’aforament de les classes. A cada aula s’ha col·locat un dispensador higiènic, es fan controls de temperatura als alumnes i tant professors com alumnes han d’utilitzar mascaretes en ser un espai tancat.

Amb una gran oferta educativa, l’ADEJO ofereix classes de dilluns a dissabte a totes les persones majors de 4 anys i per a tots els nivells, a partir de 37 euros.

Comparteix aquesta notícia