L’ADEJO organitza el V Campus d’Escacs de Setmana Santa del 29 de març al 4 d’abril

L’Acadèmia d’Escacs Josep Oms (ADEJO) organitza un any més el V Campus d’Escacs de Setmana Santa, que tindrà lloc del 29 de març al 4 d’abril.

Adaptat a la nova situació, el Campus serà presencial, però amb un màxim de 6 alumnes per grup per tal de protegir tant als alumnes com als professors i s’aplicarà en tot moment el protocol Covid.

Les estades van dirigides a nens i nenes d’entre 4 i 14 anys que els hi agradin els escacs. No importa el nivell, ja que s’organitzaran diferents grups i també es desenvoluparan altres activitats com jocs d’estratègia, jocs de taula, jocs culturals o taller de manualitats. El Campus obrirà les seves portes a les 09.00 i fins a les 13.00 hores. Les famílies que ho necessitin tindran a l’abast un horari d’acollida que anirà de 08.00 a 09.00 h i de 13.00 a 14.00 hores. El preu per franja d’acollida i dia és de 3 euros. El preu del Campus és de 60 euros.

Els pares interessats ja poden inscriure als seus fills enviant un correu electrònic a info@josepoms.com. Per a més informació, també poden contactar amb l’ADEJO a través d’aquest correu o al telèfon 973 98 19 55.

Comparteix aquesta notícia