Torneig escacs a Balàfia

Els escacs tornen de forma presencial amb un torneig a Balàfia

L’Acadèmia d’Escacs Josep Oms, el Club d’Escacs Balàfia-ADEJO i el Centre Cívic de Balàfia van organitzar recentment un torneig presencial al barri de Balàfia amb el que es va produir el retorn dels escacs per la porta gran. La competició va ser tot un èxit, ja que va reunir 63 jugadors i jugadores de diferents clubs i escoles de la ciutat.

Xavier López, jugador del Balàfia-ADEJO, es va proclamar campió del torneig, mentre que Jorge García, del Monzón, i Albert Palau, del Baix Segre, es van endur el segon i el tercer lloc, respectivament. Pel que fa a les categories per edats, Guerau Benseny, del Lleida, Mario Marés, del Tàrrega, i Lluís Porta, del Ponts, van adjudicar-se els trofeus de la categoria sub 12-14, mentre que Genís Giribet, del Mollerussa, Ares Torra, del Balaguer, i Dan Cabré, del Balàfia-ADEJO, van ocupar el podi de la categoria sub 8-10.

Des de l’organització es van mostrar molt satisfets amb la resposta que va tenir el torneig i van animar la gent a seguir participant en els pròxims esdeveniments que s’organitzaran des de l’ADEJO.

Comparteix aquesta notícia