L’ADEJO posa en marxa les classes virtuals amb sessions adaptades a l’edat

L’ADEJO (Acadèmia d’Escacs Josep Oms) posa en marxa les classes d’escacs virtuals, a partir del dilluns 23 de març. Fins que duri el confinament a casa a causa del coronavirus, l’ADEJO ofereix aquest servei on els més petits poden fer exercicis, preparar partides, fer jocs o participar en un torneig setmanal.

Les classes virtuals tenen una durada d’una hora un dia a la setmana, podent triar de dilluns a divendres entre les 12.00 h i 13.00 h o entre les 16.30 h i 17.30 h. Totes les classes són de grups reduïts i adaptades a l’edat dels nens i nenes.

Així, l’Acadèmia virtual d’escacs ADEJO Lleida facilita una plataforma online perquè tots els nens estiguin connectats, un professor online, classes d’escacs per nivells, jocs i activitats per als més petits, entrenaments d’estratègia, tècnica i càlcul, preparació de partides i un torneig setmanal.

Les persones que vulguin inscriure’s, han de trucar al telèfon 622 467 867. El preu de l’activitat és de 10 € (1 sessió setmanal) i de 30 € (4 sessions al mes).

Comparteix aquesta notícia