L’ADEJO va organitzar per quart any el Torneig d’escacs del centre penitenciari de Quatre Camins

La competició va aplegar 33 jugadors, 21 d’ells interns i 12 visitants, entre els que hi va haver el mateix Josep Oms, que va acabar quart.

L’Acadèmia d’Escacs Josep Oms (ADEJO) va ser per quart any consecutiu al capdavant de l’organització del Torneig d’escacs de Quatre Camins, que es va celebrar el dissabte passat amb la participació de 21 interns d’aquest centre penitenciari i 12 visitants de quatre clubs catalans, entre ells el mateix el Gran Mestre Internacional lleidatà Josep Oms. El torneig va comptar amb el suport del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Escacs.

Com és habitual, el torneig va estar presidit pel bon ambient i la cooperació per part de visitants, interns i personal de Quatre Camins, tant en el muntatge com en el desmuntatge de la sala, així com en el desenvolupament del torneig, que es van disputar en sis rondes sota el sistema suís a un ritme de 10′ per jugador per tota la partida, i dotzenes de partides amistoses. En resum, una gran jornada d’escacs per tothom i una experiència força enriquidora per a tothom.

Pel que fa a les classificacions, quatre jugadors van arribar a la ronda final empatats amb 4,5 de 5: Alfonso Jerez va derrotar Josep Oms, però va ser superat al desempat pel jove Pau Moya, que va batre a Víctor Álvarez. Oms va ser finalment quart. El primer intern a la classificació va ser Gabriel, 10è amb 4 punts. Set jugadors interns van assolir el 50%, derrotant jugadors amb molta experiència en competicions.

Comparteix aquesta notícia