Neix a Lleida el primer i únic ‘escape room’ educatiu de robòtica i escacs de Catalunya

El Gran Mestre Internacional d’escacs Josep Oms i el jutge de la First Lego League i creador d’Escape Rooms per a escoles, Santi Serrano, han creat Chessbotic, el primer i únic ‘escape room’ educatiu de robòtica i escacs de Catalunya. El projecte, pioner a Lleida, neix de la fusió dels millors experts en escacs i en robòtica, amb l’objectiu d’impactar educativament en els infants que hi participen.

Chessbotic està concebut com un ‘escape room’ educatiu de robòtica i escacs que es desenvolupa al mateix centre escolar. L’activitat s’organitza amb el grup-aula bombolla de l’escola per tal de presentar-se com una activitat segura. A més, es garanteix el compliment de tots els protocols Covid.

Els nens i nenes que hi participin viuran una experiència educativa avançada, mai vista que combina gamificació, pensament computacional, estratègia, concentració i diversió. Així, Chessbotic es presenta com un aprenentatge que combina l’emoció del joc i els enigmes amb la robòtica i dels escacs. L’escape room’ s’ofereix tant en català com en anglès.

Les persones interessades poden posar-se contacte amb Chessbotic a través del correu chessbotic@gmail.com o consultar la seva pàgina web: www.chessbotic.com.

Comparteix aquesta notícia