El Parc del Saladar B, protagonista de la tercera jornada de la Lliga Escolar ADEJO

  • Va ser el triomfador d’una jornada que es va celebrar a l’Escola La Mitjana amb la participació d’una seixantena de jugadors i jugadores.

El Parc del Saladar B va ser el gran protagonista de la tercera jornada de la Lliga Escolar ADEJO, celebrada a l’Escola La Mitjana amb una participació molt bona de 15 equips de 4 jugadors de tot el territori, amb un total d’una seixantena de jugadors i jugadores.

Aquest equip va ser el guanyador de la jornada, amb la qual cosa s’ha situat, a més, al capdavant de la classificació general amb 45 punts. El segon lloc és per a l’ADEJO A amb 43 punts, mentre que la tercera posició l’ocupa el Sant Isidre de Montoliu amb 32,5.

Per darrere d’ells figuren, per aquest ordre, el Parc del Saladar A, l’Espiga B, La Mitjana A, els Països Catalans A, el Ciutat Jardí, l’Espiga C, el Torre Queralt, l’Espiga A, l’ADEJO B, el Claver, La Mitjana B, el Sagrada Família, l’Espiga D, l’INS Torre Queralt, el Maristes Montserrat, La Mitjana C, l’INS Lladonosa, el Parc de l’Aigua i el Joc de la Bola. La propera jornada, quarta del calendari, se celebrarà el 3 de maig.

Comparteix aquesta notícia