Lliga ADEJO 2022

El Sagrada Família B, campió de la Lliga Escolar ADEJO 2022

El Sagrada Família B es va proclamar campió de la Lliga Escolar ADEJO 2022, que divendres passat va celebrar la seva darrera jornada en aquest centre.

Aquest equip ha estat el clar dominador d’una segona edició que ha estat marcada per la recuperació de la presencialitat i pel format reduït, amb només dos jornades. Així, la primera cita va tenir lloc a l’Escola Espiga, mentre que la segona i última es va celebrar divendres passat al Col·legi Sagrada Família.

En les dos jornades, el guanyador va ser el Sagrada Família B, que en aquesta segona cita es va imposar amb 13 punts pel davant del Sant Jaume Les Heures i del Parc del Saladar, que van empatar a 10,5 punts.

Pel que fa a la classificació general final, el Sagrada Família B ha totalitzat 27,5 punts, amb els quals s’ha endut el títol pel davant del Sant Jaume Les Heures, segon amb 21,5, i del Parc del Saladar, tercer amb 20,5. Pel darrere d’ells s’han classificat, per aquest ordre, l’Espiga A, l’Espiga C, el Comtes de Torregrossa, La Mitjana, l’Arc d’Adà B, l’Espiga B, el Sagrada Família A, el Sagrada Família D, l’Espiga D, el Sagrada Família C, el Països Catalans, l’Espiga E i l’Arc d’Adà A.

Cal recordar que l’any passat la Lliga ADEJO no es va poder celebrar arran de la pandèmia, mentre que fa dos anys es va desenvolupar en format virtual. Ara es reprèn amb el mateix esperit de sempre, amb la voluntat d’aplegar els nens i nenes de tots els centres escolars de Lleida on imparteix classes l’Acadèmia d’Escacs Josep Oms, organitzadora del torneig.

Comparteix aquesta notícia